Do góry

Desery Przepis na:

Biszkopt

Biszkopt

Autor: Koniara262

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 60

Dodano: 10.07.2010

Odsłon: 13160

To jest biszkopt ale bez ozdób.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ubić białka - na sztwno. Dodać cukier i znów ubić. Dodać żółtka i ubijać. Dodać mąki i roztopioną margarynę. Piec 15 minut w temperaturze 200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

biancorossa 11 lipca 2010 Droga Autorko,mąki ziemniaczanej 75 gram,czy 750? Wydaje mi się,że to to trochę za duzo jak na jedyne 4 jajka?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń