Do góry

Desery Przepis na:

Biszkopt z kokosem i galaretką

Biszkopt z kokosem i galaretką

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 26

Dodano:

Odsłon: 2053

SUPER CIASTO URODZINOWE !!! NIESPOTYKANE .

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. BISZKOPT upiec i po wystudzeniu przekroić na 2 części (180 stopni - 45 min).

  2. NA DOLNĄ CZĘŚĆ BISZKOPTU położyć kokos, na kokos biszkopty namoczone w alkoholu, na biszkopty tężejącą galaretkę. PRZYKRYĆ 2 CZĘŚCIĄ BISZKOPTU, udekorować ulubioną polewą. Przed podaniem schłodzić.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

IBIZA71 03 stycznia 2012 MAM TRZY PROPOZYCJE NA ŚMIETANKĘ W TYM CIEŚCIE ; 1. Śmietankę można ubić i wymieszać z tężejącą galaretką i dopiero przykryć druga częścią biszkoptu, 2. Śmietankę ubitą można wyłożyć na galaretkę, jako kolejna warstwa przełożenia, 3. ubitą śmietanką smarujemy cały biszkopt po przełożeniu i dopiero dekorujemy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń