Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spraw by Twoja rodzina poczuła się wyjątkowo! Przygotuj tą potrawę a zobaczysz uznanie w oczach najbliższych.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32564
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 50
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 923
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 332
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32564
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 50
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 923
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 332
Składniki
Wołowinę oczyścić, osuszyć, pokroić na plastry i rozbić tłuczkiem. Marchewkę i seler po oczyszczeniu pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić.
Na rozgrzanym oleju przesmażyć oprószone mąką kawałki wołowiny, przełożyć do garnka. Mięso zalać wodą do przykrycia, doprawić solą i pieprzem. Dodać listek laurowy. Kawałek rozmarynu, ziele angielskie i przesmażone warzywa, gotować.
Na rozgrzanym maśle partiami przesmażyć podgrzybki i dodać do mięsa. Gotować do miękkości wołowiny. Można podać w pieczywie, udekorować pozostałym rozmarynem.