Do góry

Dania główne Przepis na:

Bitki wieprzowe

Bitki wieprzowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2246 Ocena: 13737

Dodano:

Odsłon: 3739

Super mięsko na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mięso umyć, pokroić w cienkie plastry i ubić tłuczkiem. Następnie natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, posiekanymi ziołami, przyprawami do smaku i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Smażyć na oleju na rumiano, po czym przełożyć do rondelka z drobno posiekaną cebulą. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości, doprawić i wymieszać z pokrojoną natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń