Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 418
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 418
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
Kawalki miesa obsmazyc dokladnie z ubu stron na zloty kolor, mieso przelozyc do rondla. Na tym samym tluszczu podsmazyc cebule wczesniej pokrojona w kostke. Dodac do miesa i podlac woda. Dusic wszystko przez pol godziny, dodac kostke wolowa i dusic do miekkosci. Mozna podbic maka,