Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Blok czekoladowy"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 127
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 127
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Składniki
Herbatniki i orzechy pokrusz na dość drobne kawałki.
Zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki wyłożonej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 150. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax