Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 442
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1297
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 56
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 442
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1297
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 56
Składniki
Wszystkie produkty oprócz płatków wkładamy do jednego garnka ,gotujemy tak jak polewę czekoladową ,aż zgęstniej(tak średnio ok.3-5 min.)
Po przestygnięciu(można przyspieszyć wstawiając garnek do miski z zimną wodą) wsypać płatki i mieszać aby połączyć je z polewą.Można dodać bakalie .Musi być takie gęste aby dało się nabierać łyżką w porcje.Ułożyć takie porcyjki i pozostawić do zastygnięcia(u mnie nigdy chyba nie do czekało do tego momentu bo wyjadamy nakładając z garnka do miseczek:)
Może nie jest to jakieś wyszukane cudo, ale jak brakuje kaski a w lodówce jest margaryna to zawsze można zrobić takiego zapychacza i szczególnie zimą smakuje wybornie gdy ma się ochotę na coś słodkiego