Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik o dość mocnym posmaku malin. Sernik gotowy do pieczenia w 15 - 20 minut.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 324
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 160
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 52
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 324
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 160
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 52
Składniki
Wszystkie produkty powinny mieć temperaturę pokojową. Ser ubijamy z dwoma cukrami, stopniowo dodajemy po jednym jajku, potem powoli dolewamy olej. 1/3 masy serowej odkładamy do miski i mieszamy z budyniem malinowym i barwnikiem. Pozostałe 2/3 masy mieszamy z budyniem czekoladowym. Spód tortownicy 22 cm wykładamy herbatnikami. Na herbatniki wylewamy masę czekoladową i łyżką punktowo wykładamy masę malinową. Potem nożem kulistymi ruchami mieszamy masy. Sernik pieczemy około 50 minut w 180 C.