Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawszę robię bób z bułką tartą a dziś z ziołami promasalskimi
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Bób zerwać , wyłuskać, ugotować w lekko osolonej wodzie ( krótko max 5 minut ).
Cebulkę podsmażyć na oleju , dodać bób , zioła prowansalskie , doprawić czosnkiem granulowanym. Podawać Smacznego !