Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boczek duszony z kukurydzą"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Składniki
Oczyszczoną marchewkę, konserwową paprykę i boczek pokrój w kostkę. Cebulę pokrój w piórka. W garnku zagotuj litr wody z vegetą i listkiem laurowym.
Wrzuć marchewkę, boczek i cebulę, ugotuj. Dodaj osączoną kukurydzę i suszone pomidory oraz paprykę, duś kilka minut. Dodaj kon- centrat pomidorowy, wymieszaj, duś 5 minut. Przypraw.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,30 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie