Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 295
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 937
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 295
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 937
Składniki
Mięso pokroić w paski, seler marchew i pietruszkę w słupki, cebulę w kostkę.
Mięso i warzywa podsmażyć na połowie oliwy, wlać ok szklanki wrzątku i dusić aż mięso będzie prawie miękkie (50-60 min przy wołowinie).
Na pozostałej oliwie usmażyć pieczarki pokrojone w plastry, przełożyć do rondelka. Dodać pokrojone w kostkę ogórki i paprykę, keczup i koncentrat. Przyprawić solą, pieprzem i szczyptą cayenne.
Dusić jeszcze 10-15 min.
Podawać z pieczywem.