Do góry

Dania główne Przepis na:

Bogracz

Bogracz

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 56

Dodano:

Odsłon: 4404

Nie zbyt drogie,ale smaczne i pożywne

Składniki

  • 50 dkg wołowiny bez kosci,po 30 dkg selera
  • marchwi,pietruszki,pieczarek,mała puszka
  • groszku,3 cebule,3 ogórki kiszone,
  • pół szklanki ostrego keczupu,po 1 papryce
  • czerwonej,żółtej,zielonej,3 łyzki koncentratu
  • pomidorowego,2 kostki rosołuwołowego,
  • 4 łyżki oliwy
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wołowine pokroić w cienkie paski,seler,marchew,pietruszke w słupki,a cebule w kostke.Mięso i warzywa podsmaż na 2 łyzkach oliwy,przykryj i udus.Na pozostalej oliwie usmaż pieczarki pokrojone w plastry i przełuz je do mięsa.Dodaj pokrojone w kostke ogórki i papryke oraz

  2. keczup,groszek i koncentrat.Dopraw do smaku,dus z koskami rosołowymi 10_ 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń