Do góry

Dania główne Przepis na:

Bogracz wieprzowy

Bogracz wieprzowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2193 Ocena: 12825

Dodano:

Odsłon: 7023

Syte danie na niedzielny obiadek.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mięso umyć, pokroić w kostkę i włożyć do rondelka na rozgrzany smalec wraz z pokrojona cebulą i posiekanym czosnkiem. Smażyć mieszając co jakiś czas. Wlać bulion, włożyć pokrojone pomidory, oczyszczoną z nasion paprykę i pokrojone ziemniaki. Dusić około pół godziny, następnie dodać kluseczki, doprawić do smaku i dogotować do miękkości.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

smaker 17 czerwca 2016 No i już wiemy, co będzie w niedzielę na obiad :)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń