Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne brokuły oblane chrupiącą skórką z wierzchu i delikatnym miąższem w środku ;-)
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Składniki
Brokuły podziel na różyczki i ugotuj w osolonej wodzie na pół twardo. Odcedź.
W misce wymieszaj wodę z jajkiem, olejem, ziołami prowansalskimi, przyprawą do zup oraz dodaj przesianą mąkę. Wszystko dokładnie wymieszaj najlepiej mikserem tak aby nie porobiły nam się grudki. Dopraw solą i pieprzem.
W garnku rozgrzej mocno olej. Brokuły obtocz w cieście i wrzucaj na rozgrzany olej.
Smaż na złoto-brązowy kolor.
Smacznego !!!