Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, proste, pyszne i szybkie:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 62
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 52
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 62
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 129
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 52
Składniki
Brokuła umyć i gotować ok. 5-10 min. w osolonej wodzie i szczyptą pieprzu.
Ugotowanego brokuła odcedzić i przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać startym serem i zapiekać ok 5 min w piekarniku.
Brokuła można podawać samodzielnie lub jako dodatek do dań mięsnych.