Do góry

Desery Przepis na:

Brownie z kaszy jaglanej

Brownie z kaszy jaglanej

Autor:

Przepisów i artykułów: 260 Ocena: 3374

Dodano:

Odsłon: 3427

Słodycze mogą być zdrowe a przy tym mieć korzystny wpływ na nasze zdrowie. Ciasto przygotowane według tego przepisu jest ciężkie i wilgotne.

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotowaną kaszę jaglaną zalej mlekiem kokosowym. Odstaw do ostygnięcia. Banana pokrój w plasterki. Dołóż do kaszy. Dodaj kakao, oliwę, jajka, szczyptę soli, proszek do pieczenia i miód. Wszystko dokładnie zblenduj na jednolitą masę. Dodaj gałkę, cynamon i wiórki kokosowe. Dokładnie wymieszaj łyżką. Wyłóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia (tortownica 26 cm). Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 30-40 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń