Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajny dodatek do mięsa, albo można wykorzystać jako przekąskę
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 94
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1047
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 94
Składniki
1. Brukselkę obieramy z wierzchnich liści, gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru.
2. Do miski wsypujemy mąkę.
3. Wbijamy jajka.
4. Dodajemy proszek oraz sól.
5. Wlewamy mleko.
6. Wyrabiamy ciasto tak żeby nie było grudek.
7. Ugotowane brukselki obtaczamy w cieście.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Przekąska gotowa. 10. Smacznego.