Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta - pyszne śniadanie w 10 min
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 172
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Nagrzać piekarnik do 170 stopni. Na naszych kromkach rozsmarować oliwę z oliwek i ułożyć pokrojoną mozzarelle. Włożyć do piekarnika na około 5- 7 min.
Pomidora sparzyć i obrać skórkę. Wydrążyć miąższ (można zjeść :)), pomidora pokroić w kosteczkę. Cebulę również pokroić w kostkę, czosnek zmiażdżyć i posiekać. Wszystko wymieszać w miseczce, dodać posiekaną bazylię, sól i pieprz.
Grzanki wyciągnąć z piekarnika i na wierzch dodać pomidory.