Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Brzoskwinie podzielic na pól usunać pestki i wydrażyć miąsz tak aby ścianki zostały ok 1cm
miąsz dac do miski dodać pokruszone ciasteczka amaretto, kakao, cukier zalac winem tak aby powstala gęsta masa
napełnic brzoskwinie i zapiekac nagrzanym piekarniku w 180 st ok.20 min
Brzoswinie mozna zastąpić nektarynką
smacznego