Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 183
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 183
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 204
Składniki
1. pieczarki i cebulę pokroić w plastry, udusić na oleju lub maśle, doprawić solą i pieprzem, 2. czosnek pokroić, razem ze szpinakiem dusić na oleju lub maśle, jak będzie miękki dodać serek śmietankowy, doprawić solą i pieprzem, 3. ciasto pokroić na 4 lub 6 prostokątów, na środku ułożyć pieczarki i szpinak, brzegi naciąć w paski, zapleść, 4. wstawić do nagrzanego do piekarnika nagrzanego do 200 st, piec ok 25-30 min, można podawać z barszczykiem, smacznego