Do góry

Przekąski Przepis na:

Bułki faszerowane jajami

Bułki faszerowane jajami

Autor: Malgoisaa__

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 494

Dodano: 05.05.2010

Odsłon: 11965

szybkie, tanie, smaczne

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z bułek wycinamy dekle, środek wyciągamy by został "pojemnik" na jajecznice.

  2. Usmażoną jajecznicę wkładamy do wcześniej przygotowanych bułek i zakrywamy dekielkami.

  3. Tak przygotowane bułki nafaszerowane jajecznicą wkładamy do piekarnika (180 stopni C) do zarumienienia bułek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

martysia456l 18 maja 2010 ja robię troszkę inaczej ;p
ale i tak dodaje do ulubionych ;]

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

passia 14 maja 2010 ja bułki faszeruje smażoną cebulka z pomidorkami, a później piekę na grillu. pycha :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mari 05 maja 2010 ale fajne te buły, świetny pomysł na śniadanko lub kolację

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń