Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jędrne,pyszne i pachnące majerankiem .......buzia:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Buraczki w łupinach obgotować (10 min), obrać kiedy są jeszcze ciepłe i ewentualnie pokroić - te większe
Do każdego słoika wrzucić przyprawy (pieprz, liść, ziele,majeranek) , wypełnić buraczkami i zalać wrzącą zalewą
Pasteryzujemy krótko 5-10 min.
Smacznego- zimową porą