Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Buraczki na ciepło po 2. roku"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35886
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 258
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 295
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35886
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 258
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 295
Składniki
Do garnka wlej 2-3 łyżki wrzątku, włóż buraczki i ugotuj je.
Następnie dodaj do warzyw oliwę z oliwek i mąkę wymieszaną z niewielką ilością zimnej wody. Duś jarzynkę tak długo, aż będzie miękka.
Jeśli dziecko może jeść owoce cytrusowe, zakwaś buraczki kilkoma kroplami soku z cytryny.
Tuż przed podaniem brzdącowi posyp jarzynkę szczyptą posiekanego koperku.Źródło: Mam dziecko