Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Buraczki na ryżowym puchu"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 747
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
Składniki
Buraczki gotuj do miękkości. Trzy przekrój na cztery części, a jeden pokrój w kostkę.
Na maśle zeszklij 3/4 cebuli i czosnek, dodaj ryż, podsmaż, zalej 0,5 l wody, posól. Gotuj, aż ryż wchłonie wodę. Dodaj zioła.
Podsmaż resztę cebuli i pokrojone buraczki, dopraw, zalej śmietaną z mąką. Sos gotuj do zgęstnienia. Polej buraczki.Źródło: Na żywo