Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Buraczkowa z indykiem po 6. miesiącu życia"
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1161
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32503
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 422
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1161
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32503
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 422
Składniki
<strong>Przepisy: Małgorzata Strucińska, dietetyk</strong>
Ziemniaka, marchewkę oraz pietruszkę obierz i dokładnie umyj.
Buraczka umyj i ugotuj osobno do miękkości. Dopiero później starannie obierz go ze skórki.
Pozostałe warzywa włóż do wrzątku i gotuj do miękkości razem z mięsem. Następnie dodaj do zupki pół buraczka i wszystko zmiksuj.
Dodaj masło lub oliwę z oliwek, a potem ponownie zagotuj zupkę.Źródło: Mam dziecko