Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne burgery do bułki z dodatkami lub do obiadu...Serdecznie polecam:)
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Bakłażana pokroić drobno ,nasolić i zostawić na sitku na 15min.by puścił soki. Łososia,cebulki,czosnek,papryczkę również drobno pokroić. Dodać płatki owsiane,jajka,ocet balsamiczny,odciśniętego bakłażana,bułkę tartą i dobrze wyrobić masę. Formować małe burgery,posypać bułką tartą i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na patelni grillowej z minimalną ilością masła klarowanego. Usmażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!