Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne burgery do bułki z dodatkami lub do obiadu...Serdecznie polecam:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 287
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 93
Składniki
Bakłażana pokroić drobno ,nasolić i zostawić na sitku na 15min.by puścił soki. Łososia,cebulki,czosnek,papryczkę również drobno pokroić. Dodać płatki owsiane,jajka,ocet balsamiczny,odciśniętego bakłażana,bułkę tartą i dobrze wyrobić masę. Formować małe burgery,posypać bułką tartą i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na patelni grillowej z minimalną ilością masła klarowanego. Usmażyć z dwóch stron na złoty kolor.
Smacznego życzę!