Do góry

Przekąski Przepis na:

Camembert smażony z borówkami

Camembert smażony z borówkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2131 Ocena: 11992

Dodano:

Odsłon: 395

Wspaniała przekąska na przyjęcie urodzinowe.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Serek pokroić na kawałki, posypać pieprzem, panierować w mące, jajku posolonym i wymieszanym z mlekiem oraz bułce tartej. Odstawić do schłodzenia. Cebulę obrać, pokroić na krążki, oprószyć mąką i usmażyć na chrupiąco. Z cukru, 4 łyżek wody zagotować syrop z borówkami i schłodzić w lodówce. Schłodzony panierowany serek usmażyć na złoty kolor i podawać na ciepło ze schłodzonymi borówkami i chrupiącą cebulą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń