Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 199
Składniki
Boczek i cebule pokroić w kostkę, usmażyć. Jajka roztrzepać, dodać sól, pieprz, oregano,bazylie, starty parmezan. Makaron ugotować wefług przepisu na opakowaniu i odcedzić. Do goracego makaronu wlać roztrzepane jajka, wyłożyć gorący boczek z cebulą i wymieszać. Jeżeli jajka sie nie scieły, postawić garnek na ogniu i chwilę podgrzewać, mieszając.