Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Upiec cienki biszkopt <3 jajka, 1/2 szkl.cukru, 1/2szkl mąki?>. W garnku połączyć pozostałe jajka i cukier. Dodac mleko i wymieszać. Podgrzewać na małym ogniu, mieszając. Poźniej ostudzić i utrzeć z tłuszczem. Gdy masa będzie gładka, podzielić ją na pół. Do jednej dodać rodzynki a do drugiej kakao i orzechy. Położyć masy na piszkopt. KOLEJNOŚĆ :biszkopt masa ciemna masa jasna pokrojone brzoskwinie zalane dwiema galaretkami