Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa pozycja dla osób lubiących warzywa
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Składniki
Cebulę umyć i obrać z łusek. Przekroić na połówki. Obgotować je w wodzie przez kilka minut. Wydrążyć środki, pokroić w małą kostkę i zeszklić na oleju. Następnie przesmażoną cebulę połączyć z mielonym mięsem, jajkiem oraz przyprawami. Całość smażyć przez trzy minuty, potem wymieszać z groszkiem i pokrojoną papryką. Farszem tym napełnić wydrążone połówki cebuli i ułożyć je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać w temp. 170 stopni przez około 20 minut. Pod koniec posypać startym żółtym serem. Danie podawać od razu.