Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cebula z kapustą"
...ale pyszny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
...ale pyszny.
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 50
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebule obierz, zetnij wierzchy, miąższ wydrąż, nienaruszając skórek. Środek oprósz solą i pieprzem, skrop oliwą.
Kapustę poszatkuj. Gruszkę obierz, zetrzyj na tarce. Rodzynki drobno pokrój. Seler oczyść, zetrzyj na tarce (powinny wyjść dwie łyżki). Kapustę, gruszkę, rodzynki i seler wymieszaj z pokruszonym serem, skrop miodem, przypraw solą i pieprzem. Farszem napełnij cebule. Ułóż w natłuszczonej formie, piecz 20-30 minut w temp. 200°C.Źródło: Chwila dla Ciebie