Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomnienie mojego dzieciństwa :) Słodka, rozpływa się w ustach... Zachwyca dzieci a teraz też mojego męża :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 473
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 473
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
Masło utrzeć, dodać cukier, ser i kilka kropli aromatu. Masę podzielić na pół i do jednej części dodać kakao. Herbatniki rozłożyć na folii aluminiowej w trzech rzędach po 6 sztuk. Rozsmarować na nich masę bez kakao. Przykryć drugą warstwą herbatników. Rozsmarować masę z kakao. Herbatniki złożyć w trójkąt wzdłuż dłuższej krawędzi. Chatkę polać polewą, udekorować.