Do góry

Dania główne Przepis na:

Chińszczyzna

Chińszczyzna

Autor: misiomat

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 12

Dodano: 13.08.2010

Odsłon: 1959

Danie szybkie i dobre warte spróbowania !

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet z kurczaka myjemy kroimy w kostkę i dusimy na odrobinie oleju

  2. Paprykę także kroimy w kostkę i dusimy

  3. Pozostałe składniki mieszamy ze sobą (ananas pokrojony w kosteczkę) doprowadzamy do wrzenia

  4. Następnie wszystko ostudzić i razem połączyć(filet ,paprykę i sos)

  5. Ugotować ryż i podawać na ciepło

  6. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 15 sierpnia 2010 Gotuje podobne danie, tylko z gotowej mrożonej mieszanki chińskiej z makaronem sojowym. Bardzo smaczne i polecam.)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń