Do góry

Przekąski Przepis na:

Chipsy z kiwi

Chipsy z kiwi

Autor: FoodSafari

Przepisów i artykułów: 157 Ocena: 694

Dodano: 08.01.2017

Odsłon: 2435

Zdrowe chrupiące i kwaskowe chipsy z kiwi. Idealne jako samodzielna przekąska lub dekoracja ciast i deserów.

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kiwi kroimy na cienkie plasterki. Układamy na papierze do pieczenia. Skrapiamy olejem i suszymy w piecyku na opcji z termoobiegiem w 100 stopniach C. Czas suszenia jest zależny od soczystości owoców, aby sprawdzić czy chipsy są gotowe wystarczy wyciągnąć jeden plasterek z piecyka i spróbować, czy jest wystarczająco suchy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń