Do góry

Przekąski Przepis na:

Chleb opiekany w jajku

Chleb opiekany w jajku

Autor:

Przepisów i artykułów: 27 Ocena: 205

Dodano:

Odsłon: 10665

Smaczne, ciepłe, mięciutkie, pożywne. Przepis wydawałoby się, że wszyscy znają. Sama się zdziwiłam gdy koleżanka ostatnio nie miała pojęcia o czym mówie. A to przecierz takie dobre :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Opieczony chlebek ściągamy z patelni. Jest pyszny już w tej postaci, jeśli ktoś lubi można jeszcze dołożyć pomidorka albo inne dodatki :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nona68 10 lutego 2011 Pyszota,szkoda tylko ,że taka kaloryczna:((

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

andzik2 08 lutego 2011 Też to uwielbiam. Dla mnie z czerstwego chleba jest jeszcze lepszy niż ze świeżego. Ja robię w samym jajku, nawet go nie solę.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alicho05 30 stycznia 2011 Ulubione danie moich wnuków i metoda aby nie marnować czerstwego pieczywa.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń