Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak domowe pieczywo! Staram się czasem dodać jakiś ciekawy składnik, by jeszcze bardziej je urozmaicić ;)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Drożdże zasypać cukrem i poczekać, aż się rozpuszczą. Następnie dodać pozostałe składniki, w tym umyty, osuszony i drobno pokrojony szpinak i wymieszać. Wyrobione ciasto przykryć ściereczką i odstawić do podwojenia objętości w ciepłe miejsce.
Następnie przełożyć do keksówki wysmarowanej oliwą i poczekać jeszcze ok. 15 min. Piec w temp. 200 stopni przez ok. 20-25 min. Smacznego!