Dania główne Przepis na:
chlebek na grilla

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 2476
Dodano: 24.07.2008
Odsłon: 31960
CHRUPIĄCY CHLEBEK TO ŚWIETNY DODATEK DO POTRAW Z GRILA
Składniki
- 1 chlebek niekrojony,pół kostki miękkiego masła,pół pęczka pietruszki i koperku,2 zmiażdzone ząbki czosnku,
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Wszystkie składniki na farsz miksujemy.Chlebek kroimy na gróbe kromki,nie przecinając ich do końca.Przekładamy masą i owijamy kilkukrotnie folia aluminiowa.Pieczemy na grilu ok 20-30 min.chlebek można tez upiec w piekarniku z termoobiegiem przez 40 min.
Komentarze do przepisu (7)

viktoria 07 czerwca 2012Zgłoś do usunięcia
a mi sie ten pomysł podoba2 Kto głosował? | Odpowiedz

bernadeta1986 24 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Ja znam o wiele ciekwszy i lepszy przepis:))0 Kto głosował? | Odpowiedz

mysz204 27 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
maslo prawdziwe smietankowe czy roslinne???0 Kto głosował? | Odpowiedz

kurczak_maly 31 maja 2009Zgłoś do usunięcia
ortografia leży i woła o pomstę do nieba.gróbe kąca....
WSTYD.
a przepis niedokładny co to jest CLEBEK?, i czego 30 dag?????
0 Kto głosował? | Odpowiedz

synekalanek 31 maja 2009Zgłoś do usunięcia
30 dag czego?0 Kto głosował? | Odpowiedz

qrdej 31 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Super pomysł ! ! ! !2 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 21 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
pyszne , aromatyczne, wÅ2 Kto głosował? | Odpowiedz