Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne i proste danie. A wypełnienie chlebka zależy od zawartości Twojej lodówki i podniebienia.
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 811
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 424
Szybka i prosta babka
Odsłon: 95
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 811
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 424
Szybka i prosta babka
Odsłon: 95
Składniki
Nacinamy chleb w kratkę, tak aby wyciągnąć część środka. Kroimy cebulę i paprykę w kostkę. Napełniamy chlebek warzywami, plastrami chorizo lub salami oraz żółtym serem. Całość zapiekamy w piekarniku w 180stC do momentu roztopienia sera. ENJOY THE FOOD
P.S. Warzywa polecam przed pieczeniem podsmażyć na patelni, żeby zmiękły. Do chlebka warto dodać ulubiony sos np. czosnkowy.