Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,delikatesowe,nie będziecie zawiedzeni.Warto zrobić.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 770
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Umytego kurczaka wyluzować,Mięso przekręcić przez maszynkę do mięsa ,najlepiej dwukrotnie(ale nie koniecznie)dodać wszystkie składniki (pieczarki,krótko obsmażamy na maśle ,na dużym płomieniu i dodajemy je do masy dobrze wymieszanej ) Wierzch masy uklepać rękami zwilżonymi wodą .Piec w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym masłem i wysypanym bułką tartą w temp.150*C przez ok.50 min.Wystudzić,lekko obciążyć.Podawać na drugi dzień. Smacznych doznań podniebiennych życzę.