Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1764
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 258
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 245
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1764
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 258
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 245
Składniki
Do garnka wlać troszkę oleju, wrzucić pokrojoną w plasterki kiełbasę i podsmażyć. Następnie dodać obrane i pokrojone w plasterki ziemniaki. Po chwili dodać pokrojoną paprykę. Po chwili podsmażania wlać pół litra wody, dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać, dodać pokrojoną kapustę, czosnek oraz przyprawy i gotować pod przykryciem co jakiś czas mieszając. Na koniec dodać pokrojoną cukinię i gotować jeszcze chwilę, aż kapusta będzie miękka. Smacznego