Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Chrupiąca tarta"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Składniki
Warzywa krótko obgotuj w osolonej wodzie, odsącz. Dodaj drobno pokrojoną cebulę oraz fetę. Wymieszaj, przypraw. Zagnieć ciasta. Wylep nim formę do tart. Nakłuj ciasto widelcem i je podpiecz.
Na ostudzonym cieście ułóż farsz warzywny. Wymieszaj sosu jogurtowego. Polej tartę.
Piecz jeszcze ok. 30 min w temp. 180°C.
Porcje: 8. : 80 min. Cena: 2,60 zł. Kalorie: 365 kcal.
Przepis przysłała Weronika Chilmon z RaciborzaŹródło: Bella Relaks