Do góry

Przekąski Przepis na:

Chrupiące domowe chipsy lub frytki:)

Chrupiące domowe chipsy lub frytki:)

Autor: kasia90

Przepisów i artykułów: 125 Ocena: 1924

Dodano: 23.01.2013

Odsłon: 3800

Od czasu do czasu można zjeść coś kalorycznego:)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ziemniaki obieramy, myjemy osuszamy i kroimy w bardzo cienkie plastry. Na rozgrzana patelnie układamy ziemniaczki i smażymy z obu stron na złoty kolor. Przyprawiamy dowolnymi składnikami: przyprawa do ziemniaków, ostra papryka bądź tak jak w tym przypadku samą sola i jemy z dodatkiem keczupu. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 23 stycznia 2013 Dobrze zaczynasz przygodę z gotowaniem Kasiu,bo takie domowe ,chociaż kaloryczne zawsze będzie o wiele zdrowsze niż kupne.Powodzenia i również pozdrawiam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 23 stycznia 2013 Właśnie takie kaloryczne potrawy najbardziej smakują i ...tuczą, niestety, ale jak im się oprzeć.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń