Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiące łódeczki ziemniaczane z farszem"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 57
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 894
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Ziemniaki wyszorować, nie obierać, ponakłuwać widelcem w kilku miejscach, owinąć w kawałki folii aluminiowej. Piec ok. 45 minut w temp. 200oC piekarniku. Przestudzić, przekroić wzdłuż na połowy, delikatnie wydrążyć miąższ ze środka.
Otrzymane łódeczki ponownie włożyć do piekarnika i podpiec na chrupko.
Dymkę posiekać, paprykę, pomidory i seler w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę, doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny. Wymieszać z warzywami i majonezem, sałatką napełnić łódeczki.
ok. 60 minutŹródło: Twoje Imperium