Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezproblemowe i ekspresowe w wykonaniu a efekt, naprawdę bardzo smaczny....
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 74
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Składniki
Przygotowanie: Skrzydełka opłukać pod bieżącą wodą osuszyć i posypać przyprawami solą, pieprzem ,przyprawą do kurczaka ,pokropić magii. Następnie obrać cebulę i czosnek pokroić w plasterki i dodać do skrzydełek wlać olej i wszystko dokładnie wymieszać ,odstawić do lodówki można przygotować dzień wcześniej lub na 3-4 godziny przed pieczeniem . Przed obtaczaniem w chrupkach jeszcze raz dobrze wymieszać Chrupki rozkruszyć ręką lub wałkiem,obtaczać skrzydełka ,układać na blasze panierką do góry . Skrzydełka obtaczamy z jednej strony Jeśli ktoś lubi skrzydełka na ostro, posypuje papryką czerwoną ostrą przed obtaczaniem chrupkami ....
Pieczemy 1 godz......w 180 stopniach
Smacznego!!!