Do góry

Dania główne Przepis na:

Chrupiący kurczak

Chrupiący kurczak

Autor: GREGORHSPEED

Przepisów i artykułów: 1649 Ocena: 38138

Dodano: 23.09.2017

Odsłon: 1405

Soczysty w środku, chrupiąca skórka…wszystko to idealnie doprawione <3

Składniki

  • 1 kg udek z kurczaka
  • 20 g przyprawy do kurczaka
  • 100 g jogurtu naturalnego
3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Udka kurczaka myjemy, nacieramy przyprawą. Dodajemy jogurt, dokładnie łączymy i wykładamy na blaszkę wyściełaną papierem do pieczenia.
    Piekarnik rozgrzewamy do 200°C i pieczemy 35 min na najwyższym poziomie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń