Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo, że już po świętach, podrzucam kilka przepisów na potrawy wielkanocne. Jakby co będziecie mieli czas na ich przetestowanie. Jeżeli przypadną Wam do gustu być może skorzystacie z tych przepisów w przyszłym roku. :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka obieramy, wyjmujemy żółtka, tylko one będą nam potrzebne. W rondelku ucieramy śmietanę z żółtkami tak, aby powstała jednolita masa. Korzeń chrzanu myjemy, obieramy, następnie ucieramy na tarce o drobnych oczkach. Utarty chrzan natychmiast łączymy ze śmietaną, aby nie ściemniał. Całość mieszamy, doprawiamy do smaku solą. Następnie chrzan przekładamy do słoiczka, szczelnie zakręcamy. Przechowujemy w lodówce. Smacznego.