Do góry

Dodatki Przepis na:

chrzan z jajkiem

chrzan z jajkiem

Autor: anetas197601

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7148

Dodano: 30.03.2013

Odsłon: 35102

na Wielkanoc i nie tylko :)

Składniki

  • 5 jajek
  • 1 mały słoik chrzanu (lub chrzan w korzeniu)
  • 4-5 łyżek gęstej śmietany
  • sól,pieprz
> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. jajka ugotować na twardo, dwukrotnie zemleć (lub blenderem zmiksować). Chrzan dokładnie wymieszać z jajkami, śmietaną i doprawić do smaku

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozena58 10 maja 2013 zabieram do książki,świetny dodatek do wielu potraw

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madera 30 marca 2013 Takiego nie robimy więc do ulubionych i w sumie bez okazji będzie do zrobienia bo to fajna sprawa do kanapek:-))

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń