Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wyszło kruche i miękkie mimo,że wolowe.Dodatki sprawiły,że sos wyszedł aromatyczny i bardzo smaczny. Serdecznie polecam:)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34619
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34619
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Składniki
Umytą wołowinę pokroić w cieńkie plastry. Na patelni rozgrzać tłuszcz,plastry mięsa obtoczyć w mące i smażyć z dwóch stron. Usmażone mięso zalać w rondlu wodą,dodać przyprawy ,prócz soli i gotować około 40min. Na tłuszczu z patelni podsmażyć seler, pieczarki i cebulę pokrojone w paski. Podsypać łyżką mąki i zasmażyć. Dodać do mięsa ,sos się zagęści i gotować do miękkości mięsa. Doprawić do smaku solą,maggi i pieprzem,można zabielić jogurtem naturalnym,ja nie dawałam.
Smacznego życzę!