Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bakaliowo-owsiane
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
Do miski wsyp płatki owsiane, cukier, obrane i posiekane pistacje, jagody goji, posiekane orzechy włoskie i morwę. Wlej mleko wbij jajka. Całość dokładnie wymieszaj. Odstaw na 15 minut, raz jeszcze dokładnie wymieszaj. Dużą blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Ułóż foremki do pieczenia o różnych kształtach, na przykład serduszkach. Środki foremek wypełnij ciastem, dociśnij łyżką. Usuń foremki delikatnie podnosząc je do góry. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180’C przez około 20 minut. Ostudź. Białą polewę przygotuj zgodnie z przepisem, udekoruj nią ciastka. Danie Serdecznie Poleca Autor Pan Tomasz.